For børn

Lejrpladsen

Lejrpladsen ved teltlejren på skolens boldbane er Landsbyhøjskolens hjerte. Her er man i begivenhedernes centrum, med skolen og vandrerhjemmet Gæstehuset, det store fællestelt, udekøkkenet, bålpladsen og det grønne græs til boldspil og leg.

Her kan man stille sit telt eller sin campingvogn og være i nær kontakt med så at sige alt hvad der foregår - og trække sig tilbage og være privat når man har behov for det.

Lejrpladsen er både for højskolens "udenbys" og lokale, og der betales en mindre afgift pr. telt/campingvogn. Der er adgang til køkken, bad og sauna.

I fællesteltet er der fælles aftensmad og forskellige fælles aktiviteter. Særlig mange aktiviteter er der i området omkring udekøkkenet og bålpladsen.

Aktiviteter for børn

Vi er en flok på mindst 8 voksne som gennem hele ugen er klar til at lave aktiviteter sammen med børn (og de voksne som gerne vil være med).

Vi vil først og fremmest opholde os i lokalområdet hvor vi skal lave forskellige aktiviteter.

Vi vil lave et større fællesprojekt. Det bliver noget vi skal bygge og male. Hvad det er, bliver en overraskelse.

Vi laver forskellige værksteder hver dag og som vil skifte i løbet af ugen.

Der bliver mulighed for at arbejde med:

•    træ

•    ler

•    papir

•    smykker - både med perler, kobber og emalje

•    batik og stoftryk

En af dagene tager vi på en udflugt til et spændene og sjovt sted.

Vi vil desuden prøve at arrangere en eftermiddag hvor der er mulighed for at køre gokart.

Og hvis vejret tillader det, vil vi krydre det hele med ture til stranden hvor der bliver mulighed for at bade og sejle med tømmerflåde.

Lejrgruppen

Vi glæder os

”Jeg kan godt lide at vi er sammen med børnene fra Fjaltring og at de også bor i lejren”.

”Det er sjovt når vi spiller fodbold i bare tæer sammen med både de helt små, forældre og bedsteforældre.”

Alfred, 10 år

”Jeg kan godt lide landsbyhøjskolen fordi man kan hygge sig i teltet og lege gemmeleg overalt. Jeg lavede en flot nederdel med hjerter på. Den har jeg på i børnehaven.”

Ursula, 5 år