Cirkus - Fjaltring Landsbyhøjskole

Hoved menu:

Cirkus

UDEGRUPPEN - CIRKUS FOR BØRN OG VOKSNE
Torsdag og fredag fra 9.30-16.00 (der er pause fra 12.15-14.00, hvor medbragt madpakke spises. Der vil være en voksen på pladsen.)
Programmet vil bestå af bl.a. legende opvarmning, performancefremmende lege, jonglering/balance med bolde, tallerkener, djævlespil, evt. kegler, akrobatik, klovneri, gøgl, stærkmand og vovehals.

Vi udvikler numrene i fællesskab, ud fra børnenes ønsker, behov og interesser og medbragte talenter.
Ambitionen for aktiviteterne er først og fremmest at vi alle, får en spændende, sjov og tilpas udfordrende oplevelse, ikke mindst i manegen, hvor vi vægter nærvær og samhørighed, frem for teknisk dygtighed.

Lørdag formiddag får vi numrene på plads, og eftermiddagen byder på gennemspilning i rækkefølge, med levende musik, af et hidtil ukendt, men entusiastisk cirkusorkester. Kl. 16. er der forestilling.

Det hele ledes af Johan Plesner med hjælp af bl.a. René Frandsen og Maria Dybvad.

Johan Plesner
Artist/Cirkusdirektør/Musiker i Truppen De Jydske Helte siden 2000.
Har med baggrund i teatret, de sidste 30 år, virket som udøvende kunstner, i krydsfeltet mellem Gøgl, Artisteri, Spillemandstradition og Social-og specialpædagogik, med en forvandlingskugle af kreative opgaver, spændende fra Narrespil i middelaldersammenhænge, over Tourné i eget telt, Workshops med allehånde “målgrupper”, forestillingsproduktion med bl.a Roma’er, psykisk sårbare og mennesker med nedsat funktionsevne, til fast arbejde som teaterlærer på Musikalsk/kunstnerisk produktionslinje, på F.G.U. Aarhus, Midtby, tidligere kendt som Gøglerskolen i Århus, hvor jeg stadig slår mine folder.

Fjaltring Landsbyhøjskole
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu