Foto 2018 - Fjaltring Landsbyhøjskole

Fjaltring Landsbyhøjskole
Gå til indhold

Foto 2018

Mandag den 2. juli
Malene Fenger-Grøndahl: Flygtningenes Danmarkshistorie - fra 1945 til omkring 2000. Malene er  journalist, forfatter og foredragsholder med særlig henblik på Mellemøsten, islam, etniske minoriteter og integration. Grundlaget er ikke mindst mange rejser i Mellemøsten, Europa, Asien og Afrika. Hun er hovedkraft i forfatter- og foredragsfirmaet Textur og bor i Aarhus.

Tirsdag den 3. juli
Vibeke og Peter Borberg: Bag om spejlet - om forfatteren Jytte Borberg. Vibeke er jurist, ph-d, forskningschef i medieret ved Danmarks Medie- og Journalisthøjskole siden 2016 og bor på Frederiksberg.
Peter er journalist og forfatter, tidligere skuespiller, billedkunstner og bladtegner. Har bl.a. skrevet bogen "Storm P. - en biografi" (2017) og børnebogen "Elvis - drengen der blev kendt som Kongen".
Begge er børnebørn af Jytte Borberg.

Onsdag den 4. juli
Michel Laumann Andraos: Flygtning m.m. - en personlig beretning. Michel er pædagog og kunstmaler, ansat i Lemvig Kommune ved Kompetenceværksted Lemvig med henblik på at få flygtninge i kommunen i arbejde. Har boet 30 år i Danmark, nu i Humlum.

Torsdag den 5. juli
Malte Tellerup: At gå vild - om lokalisme, orientering og sanselighed. Malte er cand. mag. i litteraturhistorie og forfatter. Debutromanen "Markløs" udkom i 2017. Opvokset på Fyn, hvor romanen foregår, men bor nu i Vestjylland.

Fredag den 6. juli
Niels Rasmussen og Søren Christensen: Så længe skuden kan gå - om den store svenske trubadur Evert Taube. Niels er tidligere lærer og kirkesanger, og med sin kraftige røst kan han få Evert Taube til at lyde af noget, selv på dansk.
Søren, som bor i Dybe, er musiker, komponist og organist i kirkerne Vemb og Gørding. Som medlem af landsbyhøjskolens styregruppe står han især for det musikalske islæt.

Formiddage med foredrag / børneaktiviteter

Fjaltring Landsbyhøjskole
Tilbage til indhold