Fjaltring Landsbyhøjskole - Foto 2012

Foredrag med:

"Ind i teatret",
ved MARIA ROSSING
Skuespiller og uddannet ved Statens Teaterskole 2002,  har siden da spillet på Det Kgl. Teater hvor hun er en del af Det Røde Rum, Det Kgl.'s bud på det genopfundne teater. Sidst spillede hun en stor rolle i Brechts "Det gode menneske fra Sezuan" (2011/12). Maria begyndte i øvrigtsin karriere i "vores" børneteater Balder i Fjaltring.

"Fællesskab tværs over grænsen",
ved FINN SLUMSTRUP
Finn Slumstrup, f. 1941, er uddannet lærer, journalist og forfatter, tidl. højskoleforstander,
tidl. informationschef i Dansk Flygtningehjælp, tidl. programchef
ved Danmarks Radio-P1, formand for Grænseforeningen.

"Rammedige og Oldtidsvejen, markører for fællesskab fra oldtid til nutid",
ved NIELS TERKILDSEN.
Museumsinspektør ved Holstebro Museum, uddannet ved Aarhus Universitet, Moesgård, med speciale i bronzealderens religion og arbejder for tiden med manifestation af religion og tro ved projektet "Det guddommelige Gudum".

"Sprog, fællesskab og identitet",
ved JULIE FABRICIUS
Journalist og cand. mag. i dansk og retorik. Hun er kursusleder ved Den journalistiske Efteruddannelse og underviser politikere, præster og studieværter i mundtlig fremstilling og taleskrivning. Hun har været tilknyttet Danmarks Radio i 25 år, tidligere bl.a. som speaker, nu som retorisk vejleder.

"Myte, historie og identitet"
ved GEORG METZ

Redaktør og forfatter, var i mange år ansat ved Danmarks Radio, både radio og TV, bl.a. ved TV-Avisen. Han har været filmkonsulent og siden 1990 været ansat ved dagbladet Information.

Formiddage med foredrag og børneaktiviteter

Flrere fotos >>>

Webmater