Fjaltring Landsbyhøjskole - Foto 2017


Foredragsholderne 2017

Mandag d. 26/6:

Liv Sejrbo Lidegaard: "En ny natur". Liv bor i Nees og udgav sidste år  digtsamlingen "Fælleden" på Gyldendal. Den vil hun bl.a. præsentere. Hun er cand.mag. i litteraturvidenskab og underviser ved talentakademiet i Holstebro.

 

Tirsdag d. 27/6:

Kurt Berthelsen Christensen: "Fiskeriprojekt i Somalia". Kurt bor i Ferring, er tidligere formand for foreningen "Levende Hav", uddannet/arbejdet som lærer, kok, fiskeskipper m.m. Arbejder det meste af året i Somalia med et fiskeriprojekt.

 

Onsdag d. 28/6:

Bent Ole Pedersen: "Humor - livets nødvendige krydderi". BOP er pensioneret præst, har bl.a. været præst i Grønland og på Venø. Oprindelig lærer og har arbejdet som sådan i Tanzania (1958-63) da landet var den britiske koloni Tanganyika.

 

Torsdag d. 29/6:

Inger Bjørn Knudsen: "Bag pigtråd - Rom flygtningelejr 1945-48".

Inger er museumsinspektør ved Lemvig Museum og har bl.a. stået for en udstilling om interneringslejren for tyske flygtninge i Klosterheden efter 2. Verdenskrig.

 

Fredag d. 30/6:

Lars Kristensen: "Fra Thy til Dublin og hjem til Mors." Lars er musiker med speciale i irsk folkemusik. Han vil fortælle om sit liv med musikken, både dansk og irsk folkemusik, om inspiration og oplevelser, med talrige musikalske eksempler.Formiddage med foredrag / børneaktiviteter


Flere fotos fra højskoleugen>>>

Webmaster